CultuurOnze bedrijfscultuur is open en informeel: we luisteren altijd naar goede ideeën. Het voornaamste doel is immers het daadwerkelijk helpen van onze klanten. Nieuwe medewerkers krijgen vanaf het begin verantwoordelijkheid. Je hebt dus ruimte om jezelf te ontplooien, maar je wordt daarbij ook actief en persoonlijk begeleid.

Onze organisatie is weinig hiërarchisch en heeft veel zelfstandige, hoogopgeleide medewerkers in dienst die in hun toekomst investeren. We doen er bovendien veel aan om onze medewerkers voortdurend verder op te leiden.

Onze klantenOrtec Finance helpt klanten bij het nemen van betere investeringsbeslissingen. Wereldwijd ondersteunen we pensioenfondsen, sovereign wealth funds, verzekeraars, banken, vermogensbeheerders, financieel planners en vastgoedmanagers. Al onze klanten hebben behoefte aan tools waarmee ze verantwoorde beslissingen kunnen nemen over hun vermogensbeheer, retirement planning of financiële planning.

Betrokken bij onze klantenIn woelige tijden helpen we onze klanten koers te houden, en zo profiteren ook hun klanten – de mensen met pensioenen, hypotheken en verzekeringen – van de oplossingen die we te bieden hebben. Dankzij onze modellen kunnen onze klanten bovendien helder uitleggen waarom ze bepaalde beslissingen hebben genomen.

Als Ortec Finance weten we wat er speelt in de markt en in de branche van onze klanten. We vertalen die kennis in optimale modellen en in oplossingen die we gegarandeerd kunnen implementeren.

GroeikansenOrtec Finance is actief in markten die voortdurend in beweging zijn, en die een groot maatschappelijk belang hebben. Omdat we de hoogwaardige kwaliteit leveren waar die markten om vragen groeit onze organisatie mee.

Dat schept kansen voor onze medewerkers. We bieden je alle gelegenheid om je talenten volop te benutten en waarderen die inzet ook. Bij Ortec Finance kun je doorgroeien naar andere functies in andere landen, of kiezen voor een gespecialiseerde carrière.

Hoogwaardige leeromgevingOnze medewerkers zijn hoogopgeleid. Onze software developers en consultants hebben een verantwoordelijke taak: ervoor zorgen dat financiële instellingen beter functioneren en hun maatschappelijke functies beter kunnen vervullen.

Je krijgt bij ons meteen de gelegenheid om jezelf te bewijzen in een organisatie die openstaat voor nieuwe ideeën. We doen graag een beroep op je zelfstandigheid en laten je snel meekijken in de keuken.